Моля включете си JavaScript за да заредите и работите нормално с този уеб сайт! С поздрав, Кристалин Чавдаров

SUPERлятна Академия


Регистрирай се или Влез ⇢ за да вземеш
участие в събитията на „Аз мога - тук и сега” ;)

SUPERлятна академия „Аз мога - тук и сега“ е образователна инициатива, имаща за цел създаване на атмосфера, в която талантливи ученици и учители от средното образование могат да се развиват и усъвършенстват в областите: разработката на софтуер; уеб и графичен дизайн; бизнес развитие и управление на проекти; маркетинг; креативно мислене и нови дигитални технологии.

регистрация до 23:59 ч. на 30-ти юни! Oт 1.07 до 1 август ще се проведе процес на подбор /CV, портфолио + индивидуално интервю/ - тези срокове няма да се удължават!

За целта академията предлага съвременeн модел за обучение, включващ следните ключови елементи: работа в екип, ситуационно обучение (в основата му е проектно-базираното обучение /Project Based Learning – PjBL/) и интердисциплинарност.

summer academy it devin

Неотменна част от модела на обучение е екипната работа и самооценката на изпълняваните проекти. Комуникацията лектор-курсисти в тази форма на обучение е значително по-свободна.

Лектори в академията са най-изявените специалисти в различните сегменти на ИТ и рекламния бизнес, водещи дизайнери и популярни лица от визуалните изкуства.

Ние съчетаваме най-доброто от академичните среди и частния бизнес сектор, с цел да се създаде най-прогресивната и съвременна среда за обучение.

Крайната цел на академията е да подготви мотивирани професионалисти, които след това да навлязат в реалния работен процес.

Регистрация до?

16 юли

 

регистрирани до момента?

64

 

Кога ще се проведе?

Съб, Авг. 26 - Съб, Сеп. 2, 2017

Регистрация до?

приключи

Къде ще се проведе?

SPA Исмена, град Девин

Подпомагаме, насърчаваме трудолюбието и развитието на деца, юноши и младежи в областта на знанието, културата и изкуството...

Сами ковем съдбата си! Ние от „Аз мога - тук и сега” вярваме в онова бъдеще за младите хора в България, което е достойно, трудолюбиво и перспективно...Успехът и щастието са в нашите ръце, не можем да се сърдим на никого другиго, освен на себе си, ако сме се провалили, но всеки провал трябва да се приема като ценен урок и да продължим още по-вдъхновени и мотивирани напред към целите си.

Ние знаем, че за да успееш в дадена сфера е важно да имаш талант, но още по-важно е да вярваш, че ще успееш! Твоето “Аз мога” е по-значимо от “Аз искам”. Чрез инициативите на „Аз мога - тук и сега” можеш да (по)кажеш, че точно ти си най-мотивираният, най-можещият и най-талантливият, а ние ще ти помогнем създавайки условия за успех по пътя на "трънливото" бачкане, постоянство и амбиция за да откриеш щастие тук в България и покориш целите в живота...

Миналото е свършило, бъдещето е мечта. Всичко, което имаме е тук и сега!
Защото тук и сега е повече от всяко завинаги!

— Кристалин Чавдаров
усмихнат основател

Заедно сме в промяната от самото начало...

kristalin chavdarov super hosting spa devin

Благодарим Ви! Всички инициативи на „Аз мога - тук и сега“, от възникването им като идея (2010 г.) до ежедневното им поддържане, превръщане във всеобща кауза и отговорност, се подкрепят от водещите, най-големите и най-коректните в своя бранш компании и приятели. Вие ни давате сила и увереност, за да продължаваме нашата борба, а именно развиване, мотивиране и инвестиране в нашето общо бъдеще, т.е. в нашите деца!

 • Киви Дизайн
  организатор
 • BGsite
  основен партньор
 • slides
  част от az-moga.bg
 • Izpiti
  част от az-moga.bg
 • isa
  строителна дивизия
 • обединен холдинг демир
  корпоративна група