Моля включете си JavaScript за да заредите и работите нормално с този уеб сайт! С поздрав, Кристалин Чавдаров

Национално състезание по чужди езици, речеви и комуникативни умения


Регистрирай се или Влез ⇢ за да вземеш
участие в събитията на „Аз мога - тук и сега” ;)

"Границите на моя език са граници на моя свят..." — Лудвиг Витгенщайн

За трета поредна година се впускаме в безкрайността чужди езици! Да, отново с Интелект! Най-успешните, можещи, последователни и даващи училища за езиково обучение "Интелект" - център за английски, немски, италиански и испански език. Създадени през 2000 г. от г-жа Ваня Ананиева, защото можем да "Учим с удоволствие".

Това е най-доказано добрата комбинация и не само според г-н Кристалин Чавдаров, усмихнатия основател на PROмяната от 2010 година насам. „Аз мога - тук и сега” заедно с училища "Интелект" - пак и отново са тук и сега от 10 до 12 ноември, мястото е ясно Исмена, град Девин - перлата на Родопа планина и дом за знаещи, можещи и действащи...

Отправяме предизвикателство към учениците от 7 до 12 клас в редовна форма на обучение през учебната 2017-2018 година от цяла България, изучаващи Английски език, Немски език, Испански език и Френски език, както и техните преподаватели.

Изпитните материали са съобразени с актуалните международно признати и утвърдени сертификационни практики. Методологията на провеждане е съобразена с учебните програми по чужди езици, както за профилираните така и за непрофилираните паралелки в училище.

Изпитните сесии са специално разработени за целите на националното състезание и поставят висока летва за изучаващите чужди езици, както и прилагат нестандартното мислене, както във всичките инициативи на „Аз мога - тук и сега”. :)

Езикови училища "Интелект" и „Аз мога - тук и сега” имат за цел освен възможността младите участници да премерят сили то и да усъвършенстват знанията си - за тази цел ще имате възможност да присъствате на кратки семинари/обучения, които ще демонстрират иновативните методи и практики на обучение по чужди езици.

Надпреварата и в двете обявени състезателни категории ще се проведе в три етапа:

- писмена експозиция по дадена тема;
- тестова част – въпроси от затворен тип, с един или множество верни отговори;
- устна част – събеседване с езикови експерти, установяващи нивото на владеене на език*

*В последния етап (устно събеседване) на надпреварата се допускат само участниците преминали първите два етапа от състезанието.

За да разберете повече относно провеждането и условията на състезанието, моля внимателно прегледайте информацията в секции "Регламент" и "Условия".

Регистрацията за състезанието е до 23:59 часа на 27 октовмри. Срокът за регистрация е окончателен и след приключването му няма да се допускат нови заявки и участници!
Заявката за участие се извършва от: ZEN.az-moga.bg

Относно детайли, възникнали проблеми и т.н., моля пишете на e-mail: registrator[-_@_-]az-moga.bg и/или позвънете на 0897 87 99 80 и/или 0877 27 39 99!

Регистрация до?

27 октомври

 

регистрирани до момента?

202

 

Кога ще се проведе?

Пет, Ноев. 10 - Нед, Ноев. 12, 2017

Регистрация до?

приключи

Къде ще се проведе?

SPA Исмена, град Девин

Подпомагаме, насърчаваме трудолюбието и развитието на деца, юноши и младежи в областта на знанието, културата и изкуството...

Сами ковем съдбата си! Ние от „Аз мога - тук и сега” вярваме в онова бъдеще за младите хора в България, което е достойно, трудолюбиво и перспективно...Успехът и щастието са в нашите ръце, не можем да се сърдим на никого другиго, освен на себе си, ако сме се провалили, но всеки провал трябва да се приема като ценен урок и да продължим още по-вдъхновени и мотивирани напред към целите си.

Ние знаем, че за да успееш в дадена сфера е важно да имаш талант, но още по-важно е да вярваш, че ще успееш! Твоето “Аз мога” е по-значимо от “Аз искам”. Чрез инициативите на „Аз мога - тук и сега” можеш да (по)кажеш, че точно ти си най-мотивираният, най-можещият и най-талантливият, а ние ще ти помогнем създавайки условия за успех по пътя на "трънливото" бачкане, постоянство и амбиция за да откриеш щастие тук в България и покориш целите в живота...

Миналото е свършило, бъдещето е мечта. Всичко, което имаме е тук и сега!
Защото тук и сега е повече от всяко завинаги!

— Кристалин Чавдаров
усмихнат основател

Заедно сме в промяната от самото начало...

kristalin chavdarov super hosting spa devin

Благодарим Ви! Всички инициативи на „Аз мога - тук и сега“, от възникването им като идея (2010 г.) до ежедневното им поддържане, превръщане във всеобща кауза и отговорност, се подкрепят от водещите, най-големите и най-коректните в своя бранш компании и приятели. Вие ни давате сила и увереност, за да продължаваме нашата борба, а именно развиване, мотивиране и инвестиране в нашето общо бъдеще, т.е. в нашите деца!

 • Киви Дизайн
  организатор
 • BGsite
  основен партньор
 • slides
  част от az-moga.bg
 • Izpiti
  част от az-moga.bg
 • isa
  строителна дивизия
 • обединен холдинг демир
  корпоративна група