Моля включете си JavaScript за да заредите и работите нормално с този уеб сайт! С поздрав, Кристалин Чавдаров

Стожер на целостта и единствената посока на Сдружението, а именно само напред с действия за промяна, жар в битието е осъзнаването на дългосрочната значимост на „Аз мога - тук и сега“.

Ние не търсим спонсори и краткосрочни отношения! Ако припознавате, че младите трябва да се научат, че само и единствено с бачкане, постоянство и амбиция се постигат дългосрочни успехи, то чувствайте се поканени на чаша липов чай да обсъдим, какво от утре заедно ще променим! Пишете ни на kristalin@kiwidesign.bg

"С това си безличие, ние, обществото ни ще гостува само в Жул Верновата къща на щастието, къщата в която най-голямото помещение е чакалнята.


Време е да разберем, че всичко се състои в нашите задружни сили! От никоя страна и никому другиго.

Всичко се състои според нас в нашите задружни сили. Против тях не може противостоя и най-силната стихия. Време е за промяна, време е за промяна..."

- Кристалин Чавдаров
усмихнат основател

Подпомагаме, насърчаваме трудолюбието и развитието на деца, юноши и младежи в областта на знанието, културата и изкуството...

Сами ковем съдбата си! Ние от „Аз мога - тук и сега” вярваме в онова бъдеще за младите хора в България, което е достойно, трудолюбиво и перспективно...Успехът и щастието са в нашите ръце, не можем да се сърдим на никого другиго, освен на себе си, ако сме се провалили, но всеки провал трябва да се приема като ценен урок и да продължим още по-вдъхновени и мотивирани напред към целите си.

Ние знаем, че за да успееш в дадена сфера е важно да имаш талант, но още по-важно е да вярваш, че ще успееш! Твоето “Аз мога” е по-значимо от “Аз искам”. Чрез инициативите на „Аз мога - тук и сега” можеш да (по)кажеш, че точно ти си най-мотивираният, най-можещият и най-талантливият, а ние ще ти помогнем създавайки условия за успех по пътя на "трънливото" бачкане, постоянство и амбиция за да откриеш щастие тук в България и покориш целите в живота...

Миналото е свършило, бъдещето е мечта. Всичко, което имаме е тук и сега!
Защото тук и сега е повече от всяко завинаги!

— Кристалин Чавдаров
усмихнат основател

Заедно сме в промяната от самото начало...


kristalin chavdarov super hosting dosev i ko spa devin

Благодарим Ви! Всички инициативи на „Аз мога - тук и сега“, от възникването им като идея (2010 г.) до ежедневното им поддържане, превръщане във всеобща кауза и отговорност, се подкрепят от водещите, най-големите и най-коректните в своя бранш компании и приятели. Вие ни давате сила и увереност, за да продължаваме нашата борба, а именно развиване, мотивиране и инвестиране в нашето общо бъдеще, т.е. в нашите деца!

 • Киви Дизайн
  организатор
 • BGsite
  основен партньор
 • slides
  основен партньор
 • Izpiti
  основен партньор
 • private lawyer sofia
  важен партньор
 • адвокатско дружество димитрова и стайкова
  правни услуги
 • JobTiger - HR компания и кариерен сайт
  кариерно развитие
 • seom
  важен партньор
 • softuni
  образование